Allemamachies wat een avond. Het karakter van deze avond lijkt van tevoren niet heel bijzonder. Een laatste-donderdag-van-de-tentamenweek-donderdag, dus een mooie opkomst van mensen die het leren zat zijn. Zo wisten wij ook dat het zou lopen, maar wat wij ook wisten is dat wij voor de kroegavond mochten genieten van het akkefietje wat we nog niet gehad hadden. Een borrel bij Audentis met halverwege dat akkefietje zorgde ervoor dat Philip en ik goed aangeschoten dienst moesten draaien. Mijn gevoel van tijd was hierdoor geheel verstoord.

Naast dat het SB dus een bijzondere ervaring onderging door licht bezopen de kroeg te runnen, gebeurde er vrij weinig deze avond. Wat begon met een borrel met onder andere beerpong, eindigde in een feestje met stampende mensen op de kadmostafel, waarna de TL aanging.

Aankomend weekend gaat het SB weer eens rond de tafel zitten om 'beleid' te maken op beleidsweekend. Om te zien of er iets verandert, nodigen we je uit aanstaande dinsdag naar de kroeg te komen.