Na de pubquiz van maandag stond het SB al weer te trappelen om een drukke kroegavond in goede banen te mogen leiden. Het duurde echter even voordat het allemaal op gang kwam, waarschijnlijk kwam dit dan ook doordat sommige leden op een ander feestje waren. Gelukkig stroomde even na tienen de kroeg snel vol, en was het vrij snel gezellig druk. De 3fm biertjes gingen als warme broodjes over de bar, met uitzondering van het ouderejaarsvak, Foei!, en een bepaald groepje vond het zelfs verstandig om een potje te bierpongen.
Om twaalf uur presenteerde de sjaarcie hun thema voor het eerstejaarsfeest. Het bleek, niet geheel onverwacht, "countdown to doomsday" . We zijn natuurlijk benieuwd naar de aankleding en de vooractiviteit. Maar we hebben er vertrouwen in dat het helemaal goed moet komen!
Zo kabbelde de avond rustig verder en de tijd vloog voorbij toen ineens de overgebleven feestvierders nog naar de kroeg kwamen. Niet lang hierna waren echter nog weinigen overgebleven om aan de schoonmaak te beginnen. De schoonmaak had alleen een klein beetje vertraging omdat we weer vereerd werden met een bezoek van enkele Tasters aan onze deur. Deze jongens waren als een kind zo blij met de vers gevallen sneeuw, zo blij, dat zij deze pret wel met ons moesten delen! Afijn, als verzopen katjes dropen zij uiteindelijk na een kwartiertje af, en toen kon de naborrel dan eindelijk beginnen. Hoewel het een rustige avond was, was het weer een goeie avond zoals het hoort!