Het was een donderdagavond die erg langzaam op gang kwam. Er werd zelfs geconcludeerd dat dinsdag de nieuwe donderdag is, gezien het aantal kroegbezoekers en de spellen die gespeeld werden. Maar een rustig begin van de avond gaf ons wel de kans om ons te verrijken met het nutteloze-feiten-lexicon (weet je dat de aderen van een blauwe vinvis groot genoeg zijn om in te zwemmen? En hoeveel truien denk dat je van één schaap kan maken? Veertien!)
Gelukkig bleken er toch trouwe kroegbezoekers te zijn die de donderdagavond weer iets van zijn glans probeerden terug te geven, waardoor de kroeg steeds voller werd met borrelende mensen.
Totdat de MusiCie aangaf dat het toch echt wel tijd om te feesten. De één had nog een verjaardag te vieren en sluitte dan ook graag aan bij een feestje en één ander kon na haar afwezigheid weer lekker los gaan tijdens haar dienst. Kortom, de borrelende massa veranderde in een dansende kroeg. Op een enkeling na die na te veel bierspellen niet veel verder kwam dan voor zich uit staren aan de bar.

Rond half 3 leken de meeste mensen zich echter weer te herinneren dat er volgende week de nodige tentamens zijn en zocht zich een weg naar huis. Maar meer ruimte betekent meer mogelijkheden om te dansen, waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. Totdat Fabian een pepernotenscheet liet, dat was wel een party-killer. Gelukkig was dit wel pas na de laatste ronde (ja Moes, die is er écht ingegooid), dus toen om vier uur het slotlied kwam, verzamelden zich een groep met jarenlange ervaring die zij bereid waren in te zetten bij het schoonmaken van de kroeg.

Inmiddels zitten we lekker aan de naborrel. Lieve kroegbezoekers, bedankt dat jullie de naderende tentamens nog even ontkend hebben en mij weer een topavond hebben gegeven 🙂

Asterion!