Het was een donderdag in de tentamenweken en de avond is verlopen zoals verwacht; gezellig borrelen zonder dat het echt druk wordt.
Het begon met een tentamendiner. Het DB heeft voor een zeer gevarieerd diner gezorgd, waarbij we konden kiezen uit drie verschillende stamppotten. Nadat dit verorberd was, zochten een aantal nog aanvulling vanuit de Snekkies. De meesten gingen echter op zoek naar een lekker toetje. De kroeg liep dan ook al snel weer leeg, dus werd het de hoogste tijd voor enkele spelletjes, filmpjes en het voorproeven van de Grimbergen Dubbel.
Blijkbaar deelden velen van jullie ons idee dat bij het borrelen in de tentamenperiode een speciaalbiertje niet kan ontbreken, en er werd dan ook volop van de Grimbergen genoten.

Onze borrel werd ook door een drietal Ieren bezocht. Zij waren in Enschede op stap en werden in Asterion door Paul op een zeer positieve indruk van Nederland getrakteerd.

Inmiddels wordt er weer lekker nageborreld op de kroeg en heb ik nog een kleine herinnering voor Tom; je moet nog een vulpen kopen 😉

11-I!