'Gold strikes again!'

Dat dit het motto was van de avond, was goed te merken aan alles dat vanavond gebeurde 'in den gouden eeuw'. HJC Kapabel had de boot omgetoverd tot een boot en als topstuk hing er een levensgrote versie van de nachtwacht aan de muur. De Kapabelen, gehuld in een gouden jasje, waren er klaar voor.
De muziek ging aan en het was al snel een groot feest. Het was druk en de goldstrike ging er door als ware het een veel te goedkoop vies shotje met veel te veel alcohol.
Dit had veel zatte mensen tot zijn gevolg. Deze mensen hielden aan de ene kant het feestje gaande en aan de andere kant het SB bezig. De ene had moeite op zijn benen te staan en de ander was zijn perceptie van taalgebruik wat kwijt.
Een goede omzet en een maximaliteit aan goldstrike verder stonden er aan het eind van de avond nog goed wat mensen te schitteren. Toen het gros was weggewerkt kon de schoonmaak beginnen.
Twee dingen werkten hier een beetje in tegen. Ten eerste werd Asterion getroffen door een watersnoodramp, aan alle kanten kwam water weer naar buiten waar het normaal gesproken weg zou spoelen. En ten tweede was de organiserende jaarclub redelijk af van hun eigen (zeer geslaagde, laten we daar ook eerlijk in zijn) feestje. Dit laatste had tot zijn gevolg dat de naborrel slechts door een enkeling werd gehaald.
Een avond om niet snel te vergeten, kunnen we wel zeggen.
Tappers bedankt, Kapabel bedankt.