Vanavond is een aparte avond. Om te beginnen was het de laatste donderdag van de tentamenweken. Dus we verwachtten heel veel mensen die naar de kroeg zouden komen, na twee weken hard zwoegen. Niets bleek minder waar, want het begon heel rustig en het bleef heel rustig! Nadat we bijna de laattappers hadden afgebeld rond 0.00, kwamen er spontaan heel veel mensen binnenlopen. Waar eerst een handje vol kroegmeubilair stond, waren er opeens stuk of 20 mensen bijgekomen.
Het werd vervolgens een topfeest! Desondanks dat het nog steeds voor een donderdagavond redelijk leeg was, leek het net alsof iedereen hun best deed om er een topfeest van te maken! Ondertussen waren de heren Oud-SB bezig om schroeven, kranen en andere niet-vastzittende spullen te verstoppen. Op het moment van schrijven zijn we nog bezig om een kraan en een ventilatiekapje te zoeken (alle hints zijn welkom!).
Anyways tussen 1 en 4 gingen er hele tijd mensen weg, en net als je dacht dat ze wegbleven ging opeens weer de bel. Zo bleef de bezoekersaantal redelijk stabiel. Uiteindelijk besloten we dat het toch wel tijd was om de tent te sluiten. Na iedereen eruit gewerkt te hebben, waren de heren Pandemonium en SB begonnen met de schoonmaak. Maar goed ik word nu opgeroepen om naar de bar te gaan voor de naborrel….dus ik eindig maar nu. Ooh en voor ik het vergeet: Wij (het volksgenootschap WijWillieLoempia) heeft eindelijk een officieel contract getekend!!!!!! Goed nu hou ik op!

Korte samenvatting: Het was niet druk, maar het was een zeer toffe avond!