Het begon vanavond allemaal met een zware bootcamp voor de sjaarstappers (en Martine correctie: ook Joost mag natuurlijk vermeld worden!). Na een zeer lange peptalk van mij, gingen de aspirant tappers enthousiast aan de slag! Gelukkig wisten ze me te bewijzen dat ze konden tappen (nadat heel veel bier onnodig door de goot gingen). Ze zijn allen geslaagd voor de bootcamp! Van de 12 aanwezigen, mochten 4 sjaars hun training daadwerkelijk in praktijk brengen voor deze mooie kroegavond.

Aan het begin van de avond kwamen paar feuten van Incognito binnen om hun bar te verplaatsen. Hierbij werd dan de Incognito kennismakingstraject gestart (correct me if I'm wrong). Langzamerhand stroomde de kroeg steeds voller. Paar dingen wat me erg opviel was dat er best veel inauguraties(trajecten) waren vanavond. De twee Incog feuten dus. Voor de mensen die goed opgelet hadden, zou het ook opgevallen zijn dat Erna tegenwoordig bij Bric a Brak hoort en ook Willie mocht loempia's uitdelen om vervolgens de feutendas in ontvangst te nemen van het senaat van AEGEE-Drienerlo.

Vervolgens kwam er nog een speciale gast van Grolsch langs (correctie: niet gebeurd), en werd er gebierpongd (lang geleden!) tussen team BaB en -Drienerlo. Het was verder een gezellige avond dat wat langer duurde dan gepland, maar dat was het me waard! 🙂

Zo en nu ga ik verder naborrelen!

@Sjaarstappers, Joost en Martine: Goed gedaan en welkom bij de tappersgilde!