De eerste reactie staat er al onder voor dat wij (gastschrijvers) het logboekstukje af hebben. Maar goed dat ligt meer aan de reactie (4:52) dan aan ons.

Echter kunnen wij wel mooi inhaken op de reactie, het was inderdaad dondersleuk. Het begon voor ons met twee jaarclubpresentaties. De eerste jaarclub was bereidt ons een kiekje achter de schermen te geven en zo de hele kroeg trakteerde op een borrel met de kersverse jaarclub /care. Vervolgens kwamen de dames van de Shenkies binnen, zoals het Shenkies betaamd, in de koelkast. Gelukkig kwamen deze dozen snel uit hun kast en onthulden ze hun jaarclubkleding en naam: Moirae. En mazzel dat we hadden werden wij ook nog eens uitgedost in "prachtige jaarclubkleding".

Vervolgens was het gratis fust op voordat we er goed en wel van hadden kunnen genieten. Echter resulteerde dit wel in een goed feest. Van de feestende massa was tegen vier uur nog een goed deel over waardoor Bommen en Moes de opstandige eerstejaars hardhandig de deur moesten wijzen. Dit namen ze goed op en het restant heeft een succesvolle en vooral snelle schoonmaak achter de rug. Nu hangen er nog 11 mensen aan hun barkrukken en nadert de naborrel hoogst waarschijnlijk zijn eind.

Tot zover deze fantastische avond,

Uw gastloggers,

Douwe en Roelof