De laatste donderdag van de tentamenweek is meestal wel een topavond, gelukkig was vanavond geen uitzondering. Het blijkt wel maar weer eens dat de UT tegenwoordig steeds vaker tentamens op vrijdag doet, het stond helaas niet stampdruk. Ondanks dit heeft de verzamelde menigte kroegbezoekers de weg naar de tap goed weten te vinden, wat er toe leidde dat de Kadmostafel naar het midden werd verplaatst, en dat er toch nog een bescheiden feestje losbarstte.

De kroeg was al snel gevuld met veel kadmoten, dit door een paar ouwe lullen die de weg naar de kroeg weer hadden gevonden, mooi om te zien dat zo'n clubje met zo veel lichtingen lekker in ons mooie Asterion staat te genieten.

Na een schoonmaak waarbij eigenlijk alles lekker liep, en we ook nog een paar paupers hebben weggestuurd, zitten we nu lekker aan ons eerste drankje, en natuurlijk goede muziek:)

Al met al een geslaagd einde van de tentamens me dunkt! Voor de minder gelukkigen die morgen nog een tentamen hebben, er is morgenavond een ESN feest, hopelijk allemaal tot dan!:B