Persoonlijk begon deze avond voor mij wat later, maar op het moment dat ik de kroeg inkwam wist ik het direct weer: er zijn weer jaarclub presentaties. De kroeg was eigenlijk alleen gevuld met Mondu's en een paar losse mensen. Net zoals bij elke jaarclub presentatie dit jaar begonnen de mensen een kwartiertje voor aanvang binnen te stromen.

De eerste jaarclub gebruikte wederom een filmpje voor hun presentatie, en kwam als 'Voulez Vous' uit de bus.De tweede jaarclub vertoonde wat mij betreft veel gelijkenissen met een zekere andere jaarclub, waaover later meer volgt. De neem werd onthuld doordat de rest van de eerstejaars jaarclubs (i.o.) een vol bord slagroom moesten opeten. Op de bordejs stonden letters gedrukt, die na wat gepuzzel samen de jaarclub naam vormden, iets met het kraaien van een haan, de precieze spelling van de naam is mij even ontgaan.

Hierna ging het fust erin en werd het tijd voor een feestje. Het eerste uur was het nog vrij druk, maar op een gegeven moment bleef er nog een harde kern van mensen over die lekker tot vier uur bleven los gaan, terwijl er in het vak werd gemexed.

Na misschien wel de snelste schoonmaak van alle presentaties van dit jaar was het tijd voor de naborrel, die ons toch weer tot half 8 bezig wist te houden.

Hoop jullie dinsdag weer te zien bij het LEEF! karaoke!