Wat een T-O-P avond. Het rustige begin van de avond was gelukkig niet de opmaat voor de hele avond, want vanaf een uurtje of 11 begonnen de mensen binnen te stromen in een, door de Dies commissie versierde kroeg in Jägermeister/jacht thema.

Helaas werd deze avond, die verder zonder enig smet verliep, verstoord door een sujet van Thorridor die ons, al eerder gestolen oud-SB bord, probeerde te brassen. Gelukkig wisten wij hem op de trap van Taste tegen te houden en na een kleine stoeipartij was het bord weer in handen van Asterion(Niek en Roelof bedankt!)

Ondertussen liep het feestje goed door en was het nog altijd afgeladen druk, waardoor de kroeg weer eens ouderwets op een sauna leek, De Jägermeister vloeide rijkelijk, waardoor wij veel sneller door onze voorraad heen raakten dan ingeschat. Gelukkig konden we nog wat regelen bij de bovenburen, waardoor jullie niet zonder ome Jäger kwamen te staan. Dit alles leidde tot 26 liter soldaat gemaakte Jägermeister.

Het feestje was om 04.00 nog steeds niet voorbij en daarom besloten we dan ook maar om het nog even lekker door te laten gaan to 04.30. Waarna we konden gaan schoonmaken samen met de soccie en gaan naborrelen tot in de late uurtjes, waarbij we weer gezelschap kregen van Antigoon.

Iedereen bedankt voor deze top avond en hopelijk tot op het ESN feest :B