Wat een avond…

Deze dag begon als zovelen in de intro, met opruimen, schoonmaken en voorbereiden. Voorbereiden op de KADMOS cocktailparty en onze laatste dienst. De avond begon met een goede schnitzel van Encantador. In de kroeg was het direct al lekker vol met aantal doegroepen die al vroeg acte de presence gaven. Ondertussen gleden de pilsners er goed in. Al gauw was het zo druk dat het hele terras van de Pakkerij vol stond met mensen, die liepen te duwen. Er moest zelfs hulp van de politie aan te pas komen om alles nog een beetje in goede banen te kunnen leiden op het terras. Toen alles weer onder controle was volgde was een bezoek aan allerlei establisementen in de directe omgeving van Asterion.
Eruit worden gegooid bij de algemene, knakworsten bij Alpha, vervelende sujetten de deur wijzen, de mores handhaven, alles kwam voorbij en al veel te snel klonk Closing Time door de speakers. En kon er (een poging worden gedaan tot) toegeken worden bij de schoonmaak.

Dan rest mij niets anders dan 10-I & 11-I, Board XXV, de tappers, de musicie en alle trouwekroegbezoekers bedanken die dit fantastische jaar(kan het iedereen aanraden :B ) mogelijk hebben gemaakt. Hoop jullie allen dinsdag te zien, keurig in brasjas voor de wissel.

ASTERION!