De brakheid is eindelijk enigzins weggetrokken, dus hierbij dan alsnog maar een logboekverhaal:)

De middag begon met de -Drienerlo borrel. Grote hoeveelheden MacDonalds, kaas blokjes en worst bereikten rond 4 uur de bar van Asterion. Na de eerste paar biertjes genuttigd te hebben begon de Senaat aan een van de meest onzamenhangende lijst van mensen die wilde recipiëren. Van recipiëren met het 16e bestuur van -Enschede tot "praten" met takkeherrie genootschap de droeftoeters, alles was erbij. De geslaagde combi van Aloë vera drank, amaretto, jeneverbier en zowaar ook nog gewoon bier leidde tot 4 gesloopte senaatsleden, die verrassend genoeg allemaal de weg naar Asterion weer wisten te vinden na op verschillende locaties bij te zijn gekomen. Helaas escaleerde het volledig toen 2 niet nader te noemen Kadmoten bedacht hadden dat het wel een goed idee zou zijn om een pak meel mee te nemen. Gelukkig slaagde we met verve voor onze cursus damage control.

Aan het begin van de kroegavond vond de eerste presentatie van de avond plaats. Drankgenootschap de beerenburger bood iets aan de de besturen van AEGEE en Asterion. Vervolgens was het tijd voor de Jaarclubpresentatie van Grogans. Een liedje, een bierestafette en een fust wat binnen no-time leeg was luidde een topfeestje in. Daar waar aan het begin van de avond de klassiekers gedraaid door de platenspeler van Klif nog door de boxen galmden stonden nu de dance-hits van de jaren 0 op de pc aangeslingerd. Ook werd deze avond gekenmerkd door de vuurdoop van de verplaatste rookmachine.

Het feestje ging goed door totdat de brandweer tot 2x toe rond half 4 de laatste ronde aankondigde. Rond deze tijd waren er spontaan ook nog wat BHV-gevalletjes (Fons bedankt!). Tot 4 uur kon echter de muziek nog gewoon aanblijven en hierna begonnen we aan de schoonmaak. Deze duurde naar ieders mening veel te lang (volgens mij was dit te wijden aan vermoeide ouderejaars en zatte sjaars…). Ook de naborrel kenmerkte zich door chronische afheid. Niet alleen "The Game" leidde tot het veelvuldig gebruik van de af-stempel. Ondanks dit alles werd er toch nog tot een uur of half 6 gemexxt en shut-the-box gespeeld… (wederom louter verliezers). Toen de pitchers allemaal leeg waren was het gelukkig tijd om een eind te maken aan de kroegmarathon.

Ik hoop dat iedereen inmiddels een beetje bijgekomen is en dat ik jullie ook in de tentamenweken weer mag begroeten in onze prachtige kroeg.:B

Dan rest mij nu niets behalve het feliciteren van de nieuwe Jaarclub: Dat jullie er een mooie tijd van mogen maken!