Wat een fantastische avond! Het begon zoals gewoonlijk rond half 10 met een enigszins lege kroeg. Toen het eenmaal wat drukker begon te worden, werd de bar gebruikt als tekentafel. (Er zat uiteraard plastic overheen.) De resultaten hiervan waren fantastisch. Verder is in dezelfde trant ook "vilt-art" in het leven geroepen. Mocht je dus nog vilt bekladderd hebben tijdens een kroegavond, lever het dan in bij het SB en wie weet zie je het binnenkort op de expositie terug!

Verder is er ook grondig gebruik gemaakt van de piano. Alles van Muse tot en met Guus Meeuwis klonk uit ons nieuwe apparaat:) Terwijl mensen mee begonnen te zingen werd er door een delegatie oud-SB beerpong gespeeld, wat wederom enkel verliezers en slechte (lees: hele goede) ideeën opleverde. Hierover zo meer…

Wat verder vandaag opviel was een gezellige drukte rond middernacht en natuurlijk het almanak-biertje. Mocht je de commissie willen steunen, vraag dan komende donderdag wederom naar een speciaal biertje!

Dan nu naar het hoogtepunt van de avond: de Ad-Hoc Cantus georganiseerd door Senatus 4. Wat een topidee! Binnen enkele minuten werd de kroeg klaargemaakt voor een cantus en iedereen besloot mee te doen. Iedereen had volgens mij een toptijd (ik en Bart in ieder geval wel!) en de biertjes en straffen vloeiden rijckelyk. Senatus 4 bedankt!

Hierna ging iedereen aan de tegenzin biertjes en het kostte dan ook weinig moeite mensen om 4 uur richting huis te krijgen. Nu zitten we lekker op de naborrel slechte verhalen te vertellen en goede muziek te luisteren…

Kortom, meer van dit soort avonden!