Wat een topdinsdag! De avond liep al snel op tot een degelijk dinsdag niveau, inclusief groepje zatte mensen die van de Drienerlo dies borrel kwamen.

De kroeg was goed gevuld, er waren nootjes, en er werd gemext. Tot nu toe een normale dinsdag, ware het niet dat er ook nog een almanakavond was. De Almanakcommissie zat in de kroeg met laptops op het podium, om foto's te vinden, goede (en slechte) verhalen bij het jaaroverzicht te verzamelen, en last but not least, om pagina's te veilen om zo de Almanak een financieel steuntje in de rug te geven. Onze veilingmeester (Hahn bedankt!) wist het publiek goed op te zwepen, en met 100 euro voor 1 pagina voor Yggdrasil en 255 euro voor de KB-centrefold, is de Almanak gered! Het gat van 300 euro wat maar niet kleiner leek te worden is gevuld, en de Almanak kan er komen.

Na de veiling bleef het nog een tijdje lekker druk, waarna het afzakte tot een ouderwets dinsdag niveau. Er zijn nieuwe mixjes bedacht (hoezo tequila,bacardi lemon, blue curacoa, cassis en bitterlemon??), er werd stevigd gejuft, met enkel verliezers, maar toch een record, en het sfeertje was weer goed. Om vier uur gesloten en nog even lekker nageborreld met een paar man.

Het was weer mooi, en ik zie iedereen graag donderdag op het Bunkerfest!