Allereerst: wat een topavond! De Kadmos cocktailparty is al jaren beroemd en berucht in Enschede en omstreken, al is het dan alleen maar bij de mensen die zichzelf student noemen. De aankleding was geheel in het thema van de cocktailparty 'Lost', met voor de kenners (ik niet) soort van sensor palen die je hersens frituren, een vliegtuigvleugel en iets met Dharma initiative. Of mensen het thema nou kenden of niet, iedereen begreep het idee en stond te genieten op de plaatjes van onze musicie.

De cocktails waren goed (of slecht, ligt eraan of je het gister of vanochtend vroeg), de sfeer helemaal fantastisch, en het feest was vanaf het begin helemaal top. De jaarclubs die het hadden gepresteerd om een record te vestigen op het paviljoen 's middags konden hun gratis meter ophalen, wat in combinatie met de cocktails zorgde dat zij in ieder geval heel snel heel gezellig werden.

Tegen twaalf uur was het dusdanig vol in de Pakkerij dat er een degelijk wachtrij stond, wat voor ons natuurlijk laat zien dat het gewoon erg gezellig is bij ons (wat wij natuurlijk allemaal al wisten!). Rustigjes aan liep dit door, de meeste mensen die eenmaal binnen waren vonden het veel te leuk om naar buiten te gaan, dus was het dringen geblazen.

Helaas zat er in de elektra van de Pakkerij ergens een probleem, waardoor de stroom er helemaal uit zat. Tegen twee uur moesten we helaas allemaal ontruimen, we willen immers dat al onze leden en kroegbezoekers een veilige leuke tijd hebben, en zonder brandmeldinstallatie was dat niet meer te garanderen. Gelukkig verliep alles heel soepel, en ging iedereen lekker door naar de Oude Markt om daar verder te feesten.

Na een monteur, schoonmaak, en de Snekkie, was het tijd voor de naborrel, die met de nog aanwezige mensen (schade, niet veel), gelukkig nog erg gezellig was. Voor sommigen was gister de eerste cocktailparty die niet gevolgd werd door een gigantische kater, en voor onze BHV'er was er qua stukke mensen ook niet heel veel te doen, het was dus in ieder geval een unicum!

Iedereen in ieder geval bedankt voor het topfeest, en hopelijk allemaal tot dinsdag bij het HBO feest, of anders tot woensdag met .Punt Uit!:B