Voor dat op deze avond het feest kon losbarsten, was er eerst de Pandemonium Record Show 2.0. Pandemonium had ter gelegenheid van hun activiteit het boek gepimpt tot een zeer fraai product met lederen binding en een houten kaft. Er werden pogingen gedaan om zowel oude records te verbreken als nieuwe records te zetten. Denk hierbij aan het spoelbakduiken, de langste polonaise, de meeste mensen achter de bar en simultaan jenever snatsen. Sommige records werden verbroken, andere bleven fier overeind.

Na de record show was het tijd voor het iedereen isLam feest in een tot oosterse sferen omgebouwde kroeg, inclusief een DJ-burka, de skyline van Mekka en de MC A, waar om één uur broodjes döner gehaald konden worden. Het bleef de hele avond lekker druk en het bier bleef vloeien. Op een gegeven moment was het ook nog even vermakelijk om het kersverse Alpha SB pogingen te zien doen om ons verenigings lied te zingen. Hoewel ze het eerste couplet voorgezongen kregen liepen ze toch enigzins vast bij 'Hoog het glas' en gaven ze een creatieve invulling aan de rest van het lied.

Het feest ging z'n gangetje en de mensen hadden het naar hun zin. Toen eenmaal de TL aanging en iedereen weg was kon de schoonmaak beginnen. Het was een grote bende, maar door een lekkere vlotte schoonmaak konden we nog lekker even naborrelen onder genot van een drankje en de tosti's van Alpha.

Hopelijk tot volgende week, bij een normale dinsdagavond of natuurlijk bij het 'F*ck you we're 18' MonduDamo Slotfeest.