Wat een avond…

MonduDamo organiseerde ter gelegenheid van haar 18e dies natalis het 'Fuck you, we're 18' feest. Als SB hadden wij van tevoren geen flauw idee wat we precies achter het thema moesten zoeken, maar dat werd al gauw duidelijk. MonduDamo toverde de kroeg namelijk om tot een hoerentent, inclusief een danspaal, voos hoek, opblaaspop en 20+(!) vibrators(voor de liefhebber, ze zijn heel goedkoop, vraag aan Mondu voor meer info) aan het plafond. Met Mondu zelf als stoute schoolmeisjes kon het feest losbarsten.

Onder het genot van de nieuwe speakers barstte het feest al heel vroeg los, de kroeg stond lekker vol en dat bleef tot vrijwel het einde zo. Er werd flink gedanst en het gerstenat vloeide rijkelijk. Misschien wel hierdoor durfden uiteindelijk mensen daadwerkelijk wel te paaldansen, tot aller vermaeck.

Het enige smet op de avond was een stelletje onverlaten, van een zekere andere vereniging, die het idee en de regels van brassen niet snapten en zich jammerlijk iets toe-eigenden waar zij helemaal geen recht op hadden.

Na de schoonmaak was het tijd voor een lekker drankje en konden wij genieten van de rust alvorens wij ons begaven naar de AH to go, die qua openingstijden aardig op de Backer lijkt. 🙂

Hopelijk tot volgende week, bij de gewone kroegavond en/of het tentamendiner.