Het was weer een memorabele avond. Drie gewonden, twee brokkellaars en één lid die de mores niet helemaal begrepen had. Kortom, Bart en ik hadden het druk vanavond.

JC Re:mix had de kroeg omgetoverd in een 8-bits setting. Mario en Tetris hingen aan de muren begeleidt met bijbehorende muziek. Hier en daar kwamen er wat geluiden dat het ging om een consoleparty 2.0 en op zich hadden ze daar best gelijk in. De vraag is wel, is dat zo erg?
Het begon als gewoonlijk weer vrij rustig en de eersten kwamen om kwart voor 10 de kroeg binnendruppelen zodat het ouderejaarsvak langzaam gevuld werd. Zo rond half 11 was het redelijk gevuld en een uurtje later ging het feest goed los.
Zoals gezegd konden twee leden de weg na de wc goed vinden en hebben daar hun avondeten aangevuld met veel drank weer terug neergelegd. Gelukkig was het redelijk binnen de lijntjes gedaan zodat een spoed schoonmaak niet nodig was.

Al met al was het weer een heerlijke avond en heb ik me bij de deur weer kostelijk vermaakt om sjaars die als een malloot staan te dansen of proberen via de schoonmaakkast de uitgang van Asterion te vinden. Gelukkig zijn wij als SB niet te beroerd om deze leden naar de juiste uitgang te escorteren.

Tot dinsdag:B