Wat was het weer een fantastische avond. Dacht ik na vorige week donderdag dat het openingsfeest de komende tijd niet meer te overtreffen was, bewijst vanavond het tegendeel.

Het PT had de kroeg in een soort Sjake en de Chocolade Fabriek getoverd. Helaas was het poep, excuses, chocolade bruin plastic niet verkrijgbaar. Daardoor was de bar in wit gehuld en dropen er pinda rode druppels langs het plafond naar beneden. De toog was uitgerust met twee (2) chocoladefonteinen met een ruim assortiment meuk die er ingedoopt kon worden. Wonderbaarlijk zijn de fonteinen nog heel en zat de chocolade niet tegen plafond tegen het einde van de avond.

Waar de avond aanvankelijk vrij rustig begon, barstte het uiteindelijk los in een topfeest. Tot half elf (11) was het vrij rustig, maar na elf (11) uur werd de muziek steeds harder gezet, zodat het na half twaalf (12) weer stampesvol stond. Er is zelfs een moment geweest de kroeg dreigde dicht te gaan omdat we te vol stonden. Gelukkig door het natuurlijke verloop van het kroegpubliek was dit niet nodig.

Nu zijn we klaar met opruimen en gaan we beginnen aan de naborrel. PT, musicie, tappers, dienstdoenend SB, niet dienstdoenend SB en natuurlijk niet te vergeten alle gave mensen; Bedankt!