Helaas, helaas kon door omstandigheden gisteravond het benefietconcert niet plaatsvinden op de oude markt. Maar niet getreurd, want AEGEE had de oplossing! Onder leiding van Herendispuut Kadmos werd besloten om het maar gewoon in ons aller Asterion te houden!

De avond begon nog wat rustig met een klein groepje mensen die vermaakt werden door een man met glinsterende hoed en een kraampje met touwtjes waaraan je mocht trekken voor slechts 1 euro. Rond 11en begon het spetterende optreden van Tune-In en aan het eind hiervan stond de kroeg al mooi vol. Dit was het moment dat het geld echt begon te rollen. Onder de bekwame leiding van twee Kadmoten werden er honderden euro's bij mensen uit de zakken getrokken op de veiling. De meest rare spullen gingen voor fantastische bedragen de deur uit!

Na dit spektakel begon het optreden van Punt Uit, die met een grotendeels nieuw repetoire en nieuwe setting het publiek in Asterion weer wist te verrassen. Dit feest duurde tot om en nabij half 2 waarna de leiding van het feest in handen werd gegeven van twee bekwame oud-gedienden van de Musicie. Tot half 5 heeft de kroeg staan springen, lallen en dansen op de meest uiteenlopende muziek.

Hierna was het toch echt tijd om de kroeg weer netjes te maken en de eindafrekening op te maken. Tientallen euro's zijn opgehaald met de Goede Doel Biertjes en ook de koker waarin mensen vrijwillig konden doneren zat goed vol.

In een zin een fantastische avond. Ik heb er echt van genoten en volgens mij iedereen die er bij was ook! Ik hoop jullie dan ook allen volgende week weer te zien! Dan onder andere een spetterend feest van Quenouille!:B