Vogue had de kroeg mooi aangekleed in goud en wit, met een excess aan ballonnen, waarvan natuurlijk iedereen wist dat velen daarvan de avond niet zouden overleven. Desalniettemin is er veel lol beleefd aan het stukmaken ervan.

De vooractiviteit van Vogue was een quiz over het oude griekenland, waarbij de teamleiders zo snel mogelijk aangekleed moesten worden als griekse god, voor elk goed antwoord kregen ze een attribuut. Vogue was zelf onder de indruk van de opkomst en iedereen deed enthousiast mee. De winnaars werden beloond met een flesje ouzo, die meteen achterover werd geslagen.

Daarna werd het al snel een mooi feestje, met nog aardig wat mensen in toga. Helaas konden niet alle mannen het hebben om hun tepels te showen, kwabjes hoeven we niet te zien heren!

Na X zatte mensen naar huis gestuurd te hebben en tienduizend kapotte glazen opgeruimd te hebben werd er door een vrij grote groep schoongemaakt, waar ook nog een aantal gewonden bij vielen. Gelukkig niks ernstigs, en er werd vrolijk nageborreld.

Al met al een geslaagde avond!

SB 'VO!