Deze avond begon rond half acht met het SB-info gedeelte. Omdat er een beetje onduidelijkheid was over de tijd druppelde er tot een uurtje of acht gestaag publiek binnen. Persoonlijk vond ik het wel een mooie opkomst, alle bankjes waren gevuld. Bij deze wil ik ook iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid.

Toen de officiele kroegavond eenmaal begonnen was bleef het een beetje rustig. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben gehad met het feit dat half AEGEE moest werken op de voorlichtingsdagen. Gelukkig waren de mensen die al wel present waren wel toe aan puntje 12 van de agenda. Dit agendapuntje werd tot uitvoering gebracht tot in de late uurtjes. Tussendoor konden we nog een aantal correct geklede mensen van de L.K.V.V. ontvangen. Verder werd er lekker met de muziek en de lampjes gespeeld. Toen de avond op z'n einde begon te lopen werd de Kadmos-tafel naar het midden van de kroeg verplaatst voor een potje bierpong.

De schoonmaak hebben we uiteindelijk met vier man, waarvan 1 fossiel en 1 sjaars, succesvol volbracht. Onze rommelende magen werden gevuld door Alpha die ons kwam voorzien van tosti's. Dit was helaas niet genoeg zodat de Backer aangetikt moest worden. Dit feit heeft een toch wel gezellige avond toch nog in een deceptie doen eindigen. Bij aankomst bleek dat het de laatste keer was dat we na een reguliere kroegavond richting Backer konden slenteren. Voortaan zullen we het met de Subway moeten doen 🙁

Nou ik ga nu weer verder met uitbrakken, en ik zie jullie allemaal dinsdag weer!!!