Lieve gamers en niet-gamers,

hierbij een update vanuit Asterion.
Iedereen die heeft verzuimd hier aanwezig te zijn heeft wederom een kans laten liggen om een legendarische activiteit bij te wonen. Inmiddels zijn we het klokje rond gegaan en begint iedereen toch lichtelijk vermoeid te raken. Gecoördineerde activiteiten zijn nauwelijks meer te onderscheiden… eigenlijk ligt de helft gewoon dan wel met of zonder gitaar in een zitzak en is de rest in kleine groepjes ondefiniëerbare creaties aan het afslachten.

De dag begon echter met enkele uren SOF II (voor de leken onder ons: SOF staat voor Soldier of Fortune.) Dat dit spel helemaal niets met geluk te maken heeft bleek wel uit de zeer constante eindrankschikkingen. Vervolgens durfden sommigen onder ons het nog aan om UT-99 uit de kast te trekken, maar dit was (helaas) van korte duur. Gelukkig was er een oplossing voor dit probleem: SOF II! De mesjes werden uit de kast getrokken en iedereen ging elkaar lekker opsnijden, gooien en steken.

Na ze in kwaliteit zeer variërende pizza's werd er een filmpje uit de kast getrokken. Hoe deze film verliep is mij en enkele anderen echter geheel ontgaan, omdat er een niet nader te noemen clubje aan de deur verscheen die de sfeer enigzins deed verpesten.

Inmiddels is Bart voor ons onderweg naar de Snekkie om daar voor weinig mensen, veel frituur te halen. Hopelijk kunnen we op dit voer nog tot in de grote uurtjes door en anders hebben we altijd nog een grote stapel tosti's te goed. Voor meer updates vanuit ons alles Asterion verwijs ik jullie naar de commentaren op dit stukje!

Met vriendelijke groet,
Namens de LANcie,
Jasper