Vanavond (misschien wel eem premiere in de geschiedenis der logboekstukjes) een logboekstukje van het bestuur (XXIII 'vo!). Hier is Hanke!

Wat een top avond! De donderdagavond zoals de donderdagavond hoort te zijn.

Met de Kick-In achter de rug en de HAIP voor de deur was het tijd voor een pre-HAIP-feest. Het duurde heel eventjes voordat de eerste mensen kwamen, maar al snel stroomde de kroeg vol met mensen die zich voorbereiden op de reis naar Kroatie door nog even een biertje te drinken, disputen in kleding of tuinbroek, jaarclubs en hun kiddo's en vooral veel eerstejaars. Het beloofde een feestje te worden.

Maar voor Board XXIII was er meer reden voor een feestje: de allerlaatste kroegavond in functie. Met z'n allen achter de bar en nieuwe tapperskleding, de goed zichtbare beestenhoeden.

Na een gezellig begin van de avond waar volop gepraat werd ging de avond langzaam over in een feestje en er werd volop gedanst. De muziekPC had er minder zin in en hield af en toe even pauze die opgevuld werd met het AEGEE lied en ander gezang.
Ondanks deze abrupte onderbrekingen bleef het tot de TL een topfeest! Met Guy weer achter de knoppen ging iedereen helemaal los.

Met een snelle schoonmaak (want de kroeg was eigenlijk heel schoon dankzij SB 09-II) zitten we nu aan de naborrel. Helaas is de rest van het bestuur al naar bed, zij gaan morgen studeren. (waarvoor 'vo natuurlijk).

Lieve AEGEE'ers, Bedankt voor het geslaagde bestuursjaar (nog 4 dagen te gaan!), en bedankt voor de mooie avond, Ik hoop dat de rest van de donderdagen dit jaar hetzelfde zal zijn!