Nou mijn eerste dienst zit erop. De avond begon al vrij chaotisch, ketting die eraf lag, maar alles kwam goed en toen ik in de kroeg aankwam was er nog genoeg tijd om bier aan te sluiten etc. Tussen half tien en tien kwamen er al mensen binnen. Dit bleken 'vrienden van' te zijn, die maar één drankje dronken en toen weer weggingen.

Maar niet getreurd, algauw kwamen er mensen binnen die van plan waren een tijdje te blijven. Er was nog bier over van het gratis fust van het inmiddels 24ste bestuur, en dat vloeide rijkelijk.

Het werd nog best druk voor een dinsdagavond, naar wat ik mee heb gekregen zijn er zelfs een paar mensen lid geworden. Toen rond half drie de kroeg een beetje leeg begon te lopen, kwamen een paar mensen met het idee voor 'de grote muziek kwiz'. Dit bleek een topidee en de aanwezige mensen werden in groepjes verdeeld. Helaas faalde een niet nader te noemen lichting jammerlijk (niet de onze! :p) omdat de muziek te commercieel was. Desalniettemin had iedereen een toptijd en gingen de winnaars aan de slag met een volgende quiz.

Na een niet zo uitgebreide schoonmaak volgde een bijzonder bescheiden naborrel. Desalniettemin had ook hier iedereen een toptijd en uiteindelijk ging iedereen vredig slapen.

SB 'VO!