De laatste donderdag van de tentamenweek. Stiekem was er stille hoop op een grote opkomst, maar helaas waren er blijkbaar heel veel mensen die vrijdag nog tentamen moesten maken. Dit leidde gelukkig niet tot een vervelende avond.

Begin van de avond kenmerkte zich door veel mensen die aan de bel hingen, waarvoor hulde, en een hoog dire straits/fleetwood mac gehalte qua muzikaal vermaak. Rond 1 uur begon dit echter om te slaan. De musi-cie had wel zin in een feestje en dit leidde zelfs tot de soccie-praeses (audentis in dit geval), die even kwam kijken waar alle rook toch vandaan kwam. Aan de bar hadden de tappers van JC-Next inmiddels plaatsgemaakt voor Fat-P en Lame-B, die gewapend met seaman's shot en blijheidsshotjes, de nog overgebleven aanwezigen zo snel mogelijk zat probeerden te voeren. Tot ieders vermaak leidde dit vooral tot heel zatte tappers. (Fat-P werd zelfs op het vrouwentoilet aangetroffen drinkend uit de pul van Lame-B.)

Op muziekgebied werd het eind van de avond voornamelijk gekenmerkt door een enorme, maar uitermate vermackelijke, overkill van het nummer "Laura". Aan de bar werden plannen gesmeed om de persoon in kwestie een leuke avond te geven, waarbij regelmaat de term: "SMS cockblock uit naar…" is gevallen.

Na een voor mijn gevoel veel te lange schoonmaak kwamen er wederom tosti's van 3 hoog naar beneden gevlogen en hebben we een leuke naborrel gehad met veel (oud)-SB van Alpha en Taste. Fat-P kwam halverwege ook nog binnenzitten en hield zich netjes aan zijn woord door nog even snel beide WC's schoon te maken.

Al met al wederom een avond om van te genieten!:B

Dan rest mij nu niets meer dan het aankondigen van het ESN-feestje van vanavond. Trek je slechtste halloween kostuum aan en kom je ook vermaken!

SB 'VO