Tjonge wat een avond. Ik heb zelden of eigenlijk nooit zo'n goed feest in Asterion meegemaakt. Wat een koningenavond. Toen het nog rustig en stilletjes was bij sommige mindere niet nader te noemen societeiten, was Asterion reeds aan het springen. En zoals het hoort bij een cocktailparty werd er flink cocktails gehakt door jan lid en alleman, waarbij menig alleman zijn grens gevonden en overschreden had. Dat resulteerde weer in heel veel kotsende nare mensen die opgelapt moesten worden door onze BHV'er, Marike nog bedankt daarvoor, want wat een kutavond moet jij gehad hebben.
Terug naar de mooie dingen van het feest, wat maakt nou eigenlijk zo'n feest zo mooi?
Waren het de cocktails? Een lallende losgeslagen menigte? Om 2 uur kapot gaan op het podium, nog een laatste keer de heersers over de mooiste kroeg? Of zes keer het wilhelmus en het AEGEE-lied aan het eind van de avond? Misschien was het toch wel 08-I die mij er steeds maar weer aan herinnerde dat er meer gezopen moest worden. In ieder geval een geniale avond.
Eigenlijk was deze avond wel typerend voor mijn SB-jaar, ik heb ervan genoten maar hier en daar ging er toch wat mis.

Tenslotte wil ik mij graag verstouten tot het geven van een tip. Ik wil iedereen die dat nog niet gedaan heeft aanraden een jaar SB te doen waarbij men zich onverschrokken in het diepe kan werpen om aldaar de strijd aan te gaan met het plebs dat onwelvoegelijk gekleed aan den deur verschijnt en menig ongemanierde jeugdige te wijzen op de mores van onze mooie vereniging. Deze illustere en schoone taak zou meer geambieerd moeten worden door de jonge student, laat dat als een paal boven water staan.

Omdat het SB meer is dan bier drinken alleen!

Asterion! SB 'VO! Op nog vele mooie avonden in ons aller Asterion!