Na het eten bij de Poort van Kleef, meer Gordon Blue = meer Gerard Joling, was het voor het SB tijd om Asterion weer klaar voor een feestje te maken. Dit ging vrij snel, wij weten immers hoe het moet! Vanaf een uurtje of negen druppelden de eerste leden binnen. Ja, ik zeg leden want sjaars waren in geen velden of wegen te bekennen. De oorzaak van dit ongemaak bleek de kroegentocht te zijn, deze begon pas om middernacht ipv half tien.

Twee uur. De kroeg was gevuld met mensen en het feestje begon een een beetje op gang te komen. Helaas was dit niet langdurig, om drie uur was een groot deel van de mensen naar bed, of elders vertrokken. Met de overige aanwezigen werd nog geprobeerd een feestje te maken, maar dit is helaas nooit van de grond gekomen…

Vier uur. De laatste mensen werden uit de kroeg gewerkt en de schoonmaak kon beginnen! Rond een uurtje of vijf was alles klaar en kon de naborrel beginnen. Een drankje in Asterion en daarna gewapend met een fles Razz naar Aplha om daar de naborrel voort te zetten. Na een rondje raketjes had men zin in tosti's, helaas was de tosti-maak-unit van Alpha niet beschikbaar en werd Asterion, gewapend met een doos tositi's, weer aangedaan. Hier was immers WEL een tosti apparaat-unit-ding beschikbaar die ons kon voorzien van de nodige hoeveelheid voedsel. Op moment van schrijven is de tweede lading net klaar en wordt er gemext aan de bar.

Morgen is er weer een dag! Meer feest in Asterion + meer bier + Punt Uit! = meer beter!