De avond begon al vroeg, omdat enkele sjaars niet helemaal doorhadden dat kroegavonden pas om half tien begonnen. Ze hebben wel mooi nog even kunnen helpen sjouwen. Toen de kroegavond echt begonnen was, was het ook meteen druk. Persoonlijk denk ik dat het te maken had met de woorden: 'gratis drank'.

Er werd begonnen met een speciale thee en daarna allerlei soorten, al dan niet smerige, sterke drank. Voeg hieraan toe: gummibeertjes, rozijnen en augurken, en je hebt zatte, stinkende mensen.

Tegen een uur of twee begon het eindelijk wat meer op een dinsdag te lijken, en er werd gezellig geborreld. Toen er rond half vier nog een handjevol mensen over waren, werd er door een sjaars aan de bel gehangen om met de hele kroeg te vieren dat hij zijn eerste TL-punt binnen ging halen. Zelfs een speech werd er gegeven, hulde daarvoor!

Het was een bijzonder rustige schoonmaak en de vier man bij de naborrel besloten het na één drankje ook maar voor gezien te houden. Al met al een geslaagde European Night.

SB 'VO!