Ik wil bij deze even zeggen dat ik het nodig vindt om een aantal mensen/groepen/entiteiten te huldigen (in willekeurige volgorde).

Ten eerste, hulde voor de sjaarcommissie vanwege het neerzetten van een topfeestje. Zodra de vooractiviteit afgelopen was stroomde de kroeg goed vol en dit bleef zo tot het eind van de avond.

Ten tweede, hulde voor .Punt Uit. Na veel gerepeteer, knalde er een deghelyck stuk muzikaal geweld uit de speakers.

Ten derde, hulde voor de tappers die het bier stromende hielden en tot in de late uurtjes steun en toeverlaat waren achter de bar.

Ten vierde, hulde voor Bommen vanwege de vele energie die in het opbouwen/afbreken/draaiende houden van de apparatuur is gestoken.

Ten vijfde, hulde voor iedereen die aanwezig was. De bierconsumptie was goed! Ook het feit dat men niet schroomde om tot half vijf door te feesten doet mij deugd.

Ten zesde, hulde voor de schoonmakers die hebben meegholpen de enorme bende die men heeft achtergelaten op te ruimen. Dit binnen een, wat mij betreft, acceptabel tijdsbestek.

Ten slotte, hulde voor de heer Alberts. Voedsel tijdens de naborrel is altijd goed, maar als er toastjes met zalm en brie voor je bereidt wordt is het helemaal top.

Mocht ik nog iets of iemand vergeten zijn. Excuses. Ik vond het een topavond waarop heel veel is gebeurd, waardoor uw aandeel mij mogelijk ontschoten is. Verder wil ik nog even meedelen dat Asterion met oud&nieuw geopend zal zijn. Dit alles zal plaatsvinden zo'n zestig minuten na middernacht. Nadere informatie zal volgen via Asterion-l. Ik duik nu mijn bed in met m'n zatte hoofd, het is reeds licht buiten zie ik. Maar dit zal mij er niet van weerhouden om ongelooflijk lang uit te slapen.

Tot de volgende keer!!!!!