Deze avond begon met een rustige vooractiviteit, die bestond uit diverse activiteiten die ook tijdens de HAIP hebben plaatsgevonden. De kroeg was versiert met doormidden gezaagde fietsen, die op een of andere manier van de oude markt waren opgepikt. Door de aanwezigheid van tampons is nog geprobeerd om mensen aan het slimmen te krijgen. Helaas durfde niemand het aan en is de met wodka bedrenkte tampon in de afvalbak beland. Aan het eind van de spelletjes werd een poging gedaan om singstar te spelen, wat resulteerde in een zeer slecht samenzang van de deelnemers.
Na al dit leuke rustige vermaak stroomde de kroeg vol met blije mensen. Het duurde even voordat het dieven en diva's feest losbarste.
De nieuwe rector kwam nog even langs met de vertegenwoordigers van Fact. De kroeg was goed gevuld en er werd gretig gedanst. Dit ging gepaard met veel alcohol en dat was te merken aan het eind van de avond, het water vloeide rijkelijk na een uur of 3. Tegen 4 uur was vrijwel iedereen zat en koste het dan ook enige tijd om mensen weg te krijgen, enkele hadden nog zin in bier en hadden daar veel voor over. Maar om nou een fles Breezer te gaan ruilen voor bier gaat mij toch iets te ver. Gelukkig was de schoonmaak redelijk snel, en de naborrel goed. De avond wordt geëvalueerd onder het genot van een drankje.