Een donderdag vlak voor de tentamenweken, daar kun je natuurlijk niet teveel van verwachten. Het duurde heel lang voordat er meer dan twintig mensen in de kroeg waren en we verwachtten niet dat we de vier uur zouden gaan halen.
Totdat op een gegeven moment een hele horde IO'ers met introducées de kroeg binnenkwam en even later allemaal mensen die van het verjaardagsfeestje van Paulien en Marjolein af kwamen. Het was nog steeds niet wat je noemt een ontzettende knalfuif, maar het was zeker gezellig en drukker dan verwacht! Onder muzikale leiding van verschillende mensen -waardoor de met zorg samengestelde playlist regelmatig werd veranderd- werd er gedanst op het podium en vooral heel hard meegezongen.
De avond verliep zonder veel bijzonderheden en uiteindelijk was het zo vier uur. De laatste mensen gingen op huis aan, inclusief een stel sjaarzen met groot uithoudingsvermogen "Jij stuurt mij altijd naar huis, ik mag ook nooit eens naborrelen!" en de schoonmaak kon beginnen. Dat ging allemaal redelijk soepel, waarna de naborrel begon. Deze zette ongeveer de sfeer van de avond voort: het was wel gezellig maar niet héél erg bijzonder. Het werd dan ook niet heel laat, nog voordat het licht werd ben ik in mijn bedje gekropen.