Vorige week schreef ik nog "Een donderdag vlak voor de tentamenweken, daar kun je natuurlijk niet teveel van verwachten" en aan het begin van deze donderdag -midden IN de tentamenweken- dacht ik dat het nog rustiger zou worden. Gelukkig had ik het mis!
Rond middernacht stond het hier redelijk vol met mensen die geen tentamens hoefden te maken, mensen die probeerden te vergeten dat ze morgen eigenlijk wel een tentamen moesten maken, en mensen die zomaar naar Asterion kwamen (elke reden is natuurlijk goed!).
Er werd meer bier en vodka gedronken dan verstandig is als je morgen nog moet studeren, maar het maakte er niet minder gezellig om. Op een gegeven moment leek het zowaar op een feestje, al zal dat meer komen doordat ongeveer alle lampen in de kroeg driftig aan het schijnen waren en er een gave dancemix rondschalde, dan dat er een gigantische menigte aan het dansen was.
Tegen het eind van de avond dropen de meeste mensen af en konden we aan de schoonmaak beginnen. Deze verliep onverwacht snel, waardoor we nu met bijna alleen maar sb'ers en oud-sb'ers zitten te naborrelen en te praten over -in dit soort situaties- onvermijdelijke onderwerpen als wat het verschil is tussen het sb vroegah en nu.:B