Deze avond begon met ons eigen bestuur en dat van AEGEE-Utrecht die zich het speciaalbier goed lieten smaken. Al snel liep de kroeg vol met dorstige AEGEE'ers. Het gezellige geluid van geroezemoes en hier en daar een proost deed vermoeden dat het een dinsdagavond was.
Om 12 uur presenteerde de Skicie zichzelf met een eenvoudige presentatie maar een zeer degelijke koek en zopie kraam. Er werd warme chocomel met een mespuntje alcohol uitgedeeld en voor de liefhebber een roze koek. De apresski nummertjes die de presentatie opvolgden brachten de sfeer erin en er werd flink gehost op nummers zoals anton aus tirol.
Hoewel het leeg begon te lopen bleef de sfeer er goed in door de goede muzikale zorgen van huis-DJ Evan en er werd door steeds minder mensen steeds meer en slechter gedanst, maar leuk was het in ieder geval. We hebben nog een zatlap weggestuurd begeleid door het AlphaSB, schijnbaar hebben we hier het AlphaSB overschat aangezien de zatlap in kwestie slechts na een half uur alweer halfdood op straat lag en opgehaald moest worden door een ambulance. Volgens omstanders een typisch gevalletje comazuipen.
Na al dat gedoe een bijzonder vrouwelijke schoonmaak ik zit hier op de naborrel met evenveel vrouwen als mannen, meer van dat!
Rest mij nog te zeggen:
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.