Eindelijk kan ik vanavond mijn eerste logboek stukje schrijven! Deze donderdagavond begon voor ons veel te vroeg, we hadden ons avondmaal nog niet achter de kiezen, of we werden alweer aan de diverse snacks geholpen door de snackcie. De opkomst voor de boeiende spelletjes van de snackcie was niet echt hoog, dus moesten we onze tappers nog even afstaan zodat er toch genoeg deelnemers waren. Aan het eind was er een meter bier voor de al dan niet terechte winaars, en een kroontje met wat drank voor degene die de lekkerste snack had meegenomen. Na de spelletjes was het vooral veel eten wegwerken en kwam paulus nog langs met zijn fact clubje.
Rond een uur of half 12 liep het redelijk vol, mede dankzij de internationale studenten die op de European Snackparty waren afgekomen met heerlijke versnaperingen zoals turkse pizza.
Helaas werd het net niet het feest zoals we dat graag zien op de donderdag. De internationale studenten verlieten rond half een de kroeg, en toen viel het een beetje dood. Gelukkig hebben we nog goede musicie, die met hun beatmuziek toch nog even de mensen het podium op krijgen. Na een klein uur gestamp was het dan wel tijd voor een snelle schoonmaak rond half drie met een bijna voltallige snackcie, die snel daarna vertrokken zijn.
Deze naborrel staat in het teken van mexxen en wel mexxen met bier. Ook wordt geprobeerd om de Kilkenny op te krijgen, zodat we volgende week kunnen genieten van een heerlijk ander speciaal bier:9~.