Het eerste ESN feest dit jaar. Voor de semester-1-Erasmus-studenten was dit het laatste feest, voor de semester-2-Erasmus-studenten was dit het allereerste feest in Asterion en voor menigeen AEGEE-er was dit de after-tentamen cooldown.
Veel mensen dus; met de volle lichting oude ESNers en een flinke batch nieuwe ESNers stond de kroeg flink vol. Daarbij kwam nog een aantal AEGEEers, waarvan velen uit pul dronken. Alsof dit alles nog niet genoeg was kwamen er ook nog wat zatte apen die de weg naar Audentis kwijt waren.
Een zo volle kroeg, en dan nog eens carnaval voor de deur: het feest kende geen gelijken. Zoals dat met ESN feesten gaat was het ook nu weer veel te snel afgelopen. Zoals eerder vermeld was dit voor velen het laatste feest in Asterion en zelfs hun laatste feest samen. Met de TL aan begonnen de tranen te vloeien.Na deze vetraging een hevige schoonmaak en (veel te korte) naborrel. Met Deef in precies dezelfde houding als op z'n foto hier online komt deze naborrel reeds ten einde; op naar de volgende sessie ESN feesten met een nieuwe lichting buitenlanders (en natuurlijk Inca weer) :B