Wegens de wijnproefavond die gepland stond, waren de deuren al een half uurtje eerder geopend. Zoals een goede AEGEE'er betaamd, kwamen de eersten pas aan om 21.15 uur. Nadat we toch nog maar even gewacht hadden op wat meer mensen, werden de eerste flessen ontkurkt om 21.30 uur. Vier wijnen stonden op het programma, waarvan de smaak nog niet eerder bekend was. Helaas resulteerde dit in een aantal echt vieze wijnen en heb ik met pijn in mijn hart een aantal pitchers vol met wijn moeten wegspoelen. Uiteindelijk bleek de 'Domaine de Pellehaut' het best van smaak. Deze zal daarom, nadat de huidige vooraad droge witte wijn op is, aan de bar in Asterion te verkrijgen zijn.
Deze avond zou ook in het teken staan, van PAL 1234. De Mondu's hadden namelijk hun gebruikelijke kroegopdracht. De vrouwen, die zich presenteerden met een moulin rouge achtig dansje, moesten daarna de kneepjes van een masseur, pedicure, schoonheidsspeciaallist en kapper op de kroegbezoekers uitoefenen.
Een beetje jammer was de bubbelkauwgom-geur die hierdoor in onze kroeg kwam te hangen. Een schrale bierlucht is toch beter.
Toen we na afloop van de opdracht dachten alles voor die avond gehad te hebben, werden we rond 3.00 uur opgeschrikt door het ontruimingsalarm. Door snel handelen van al onze nuchtere BHV'ers, SB'ers was de gehele pakkerij binnen tien minuten ontruimd. Het bleek gelukkig een loos alarm. Een of andere schrale hond had zonder reden een glazen plaatje ingetikt.
Daarna was de kroegavond snel ten einde en kon de schoonmaak ingezet worden..