Bottrop, skien, snowboarden, bus, foute muziek van Paulus, naborrel in Asterion. Als deze woorden je niets zeggen heb je echt wat gemist. Het begon vanochtend al vroeg. Om 12 uur verzamelden we voor de Pakkerij. Ondanks de brakke gezichten, die verraadden dat het gister toch net iets te laat was geworden, was ierdereen op tijd. Jeroen was de laatste, maar ook de enige die het nog heeft volgehouden tot de naborrel en dus hier nog met mij in de kroeg zit.
Op de heenreis sliepen mensen hun roes uit, legden een kaartje of hadden diepgaande gesprekken over intrigerende onderwerpen. In ieder geval werd iedereen wreed verstoord door de sfeermuziekcollectie van Paulus. De toon was gezet: SB Valley on tour!
Eenmaal aangekomen zochten Deef en /Paulus direct de weg naar unseren Kneipe. Pas toen ze genoeg weisbier ophadden durfen ze de afdaling te wagen op een snowboard. De ervaren skiers gaven snel wat les aan de mensen (lees: vrouwen) die voor het eerst de latten onder bonden. Het resultaat was direct merkbaar, al snel werd de Meester voorbij gestreefd door zijn eigen leerlingen.
Na een slechte maaltijd en een goede kop koffie werd de battle met de sneeuw hervat en de spieren dermate opverbelast dat de weg naar de kroeg aankomende dinsdag dusdanig bemoeilijkd zal worden.
Roel wilde graag foto's van zichzelf boven zijn bed, dus Jeroen heeft hem begeleid naar het ziekenhuis, toen Roel uit frustratie zijn eigen gezicht had bewerkt.
Het was echt een topdag. Iedereen kon lekker mengen en steeds weer met iemand anders naar beneden skien of in die irritante lift naar boven gaan.
De avond in Deutsland werd afgesloten met een heel fout apres ski feest, met mannen met baarden, Duitse homo's en flugel sletjes. Bij aankomt in Asterion werd iedereen snel van drank en muziek voorzien. Ik wil hier graag het voltallig SB en Mucisie (Settelaar en Vendel wederom) voor bedanken. Er is weer genoeg gezopen.
We vonden het echt top om te doen. Ik hoop dat er vaker dit soort uitjes zijn!