Deze avond kon niet meer falen; Quenouille heeft het SB uitgenodigd te komen borrelen in Asterion. Vanaf 8 uur was het dan zo ver, de borrel werd geopend met een Qoor dat nog een klein beetje zangtalent nodig heeft. Niet gevreest, dit zangtalent is hen toegewenst in het vriendenboekje (of; pussy-boekje).
De gasten werden opgewacht met welkomsdrankjes en choquoladefondue. Natuurlijk was dit niet genoeg, toen de kroeg vol stond werd er ook een fust bij gegooid. Maar de kroeg stond vol ouwe lullen, die willen veel mixjes.
Toch kwam het fust eindelijk op toen het feest op z'n hoogtepunt was. Het was lekker druk, bier en mixjes gingen hand-in-hand. Kadmos had er nog lang niet enoeg van en gooide er gewoon nog een fust in. Het is natuurlijk ook veel makkelijker de meter te vullen als je het bier al betaald hebt.
Het feest was goed en er werd gedanst op een 4-nieveau podium. Met een Kadmos fust moest ook de tafel erbij. Het was net een gewoon AEGEE-feest, maar dan 10 jaar geleden.
Helaas kon incognito al deze vreugde niet zomaar aanzien. Bij eender welke kroegavond hoort natuurlijk ook wat gezeur. Onder hun noemer 'discussieren' wisten zij overal wel iets te vinden.
Ook moesten een paar zatte wijven uit de mannenWC gegooid worden. Maar toen kwam het feest toch echt tot een eind. De muziek uitzetten help echt niet met zo een verzameling Quenouille's, Kadmoten en Incognitianen. Ook zonder muziek werd er vrolijk verder gezongen. Nadat we de wild rover, een aantal dispuutsliederen en het AEGEE-lied nog een keer hadden gehad wilden de Kadmoten ook eindelijk op huis aan.
Na een vlotte schoonmaak is het dan eindelijk tijd voor een massale naborrel vol Q's. De Quenouille's dropen vlot af nadat de brie op was, en slechts (oud)SBers bleven over. Met gratis K-bier in m'n glas wordt het tijd voor de backer. Het bier afsluiten was al confronterend, met geluid en licht van dagleven. Zodadelijk zullen wij deze gevaren trotseren om het meest exclusieve voedsel te bemachtigen: backerie 'VO!
De Hahn is er niet; Ochtengloren wordt alternatief aangekondigd:
Quuhquelequuquelequuuuuh