Wat een sensatie! Zo wit zul je het voorlopig niet meer zien in onze kroeg!

Het idee om een sensation white party te organiseren in Asterion bestond al een tijdje maar nu was het dan eindelijk zover. Maandag en dinsdag heeft onze Retentio de benodigde houten latjes aan de muur gehangen zodat op woensdag en donderdag de Lustrumcommissie vervolgens de vele vierkante meters aan stof eraan kon hangen. Tot op het laatste moment is er door vele handen gewerkt aan de opbouw en dan eindelijk rond 22 uur was het klaar! Asterion was omgetoverd in een witte hemel op aarde.

Alle DJ's van die avond waren er al bij en zaten te popelen om het feest te starten, alleen het grote publiek bleef nog even uit. De eerste twee uren werd er dus wat rustige trance gedraaid en hadden de geheel in het wit geklede kroeggangers de tijd om aan de bar een biertje te bestellen en de aankleding te bewonderen. Om middernacht was dan toch echt iedereen binnen en kon KADMOS hun rallye presenteren aan de hand van een filmpje. Klif wilde daarna nog wat woorden zeggen, maar daar had de menigte helemaal geen zin in, dus maakte ook Klif plaats, en het feest kon beginnen!

Guyjay Siësto ft. Nico tha Master draaiden een countdown van 10 naar 0 en op 9 was iedereen los. Er werd wat andere muziek gedraaid dan gebruikelijk in Asterion en het publiek waardeerde dat. Pieter en Peter (van Pieter en Peter) hebben ook nog gedraaid en natuurlijk mocht het duo Evan aan m'n moeder vragen en LaVendel afsluiten. Spelend met hun zelf gesponsorde moving heads kregen ze het voor elkaar dat er om half 4 nog zeker 50 man aan het dansen was.

Om kwart over 4 was het dan toch echt de hoogste tijd om af te sluiten maar dat viel nog niet mee. De Lustrum-cola had rijkelijk gevloeid en de nog aanwezige leden hadden geen last meer van de TL, ze gingen gewoon door en toen de muziek uitging zongen ze zelf nog maar wat liedjes. Na wat onderhandelingen ging dan toch iedereen behalve de Lustrum commissie lekker naar huis. De schoonmaak was waardeloos, maar je kunt natuurlijk ook niet veel verwachten van een commissie die bijna geheel uit oud-SB'ers bestaat. De volgende dag zat ik met Klif in de trein naar Utrecht, en volgens mij hebben we de gehele reis gelachen over alles wat de dag ervoor gebeurd was.

Sensation White was een groot succes. Wat voor sensatie wil jij de volgende keer in Asterion? Check snel de Poll!