De grote Pandemonium Show stond vandaag op het HAIP programma. Om kwart voor 9 kwamen de eerste mensen de mooi aangeklede kroeg al binnen, met onder andere heuse lingoballenbakken en het ouderejaarsvak compleet omgebouwd tot omkleedruimte voor de miniplaybackshow.
Niet lang daarna werden we voorgesteld aan de presentators van de avond: Ivo en Vincent. Pandemoniums 5 tegen 5 stond het eerst op het programma, eerstejaars werden uitgedaagd om moelijke vragen zoals 'Wie heeft de lekkerste tieten van AEGEE?' en 'Wat is het minst erg om rectaal ingebracht te krijgen?' te beantwoorden. Verder werden de spellen Lingo (waarbij 'spacen' niet meer moeilijk te raden was nadat het voor de 6de keer het woord was), Lotto Weekend Miljonairs en Vliegende Ouwe Taart gespeeld. Allemaal afgewisseld met optredens van de miniplaybackshow, die uiteindelijk gewonnen werd door het bestuur. Daar had het spetterende break-dance optreden van Jelmer vast iets mee te maken.
De avond werd afgesloten met een mooi feest. De schoonmaak ging zelfs met alle zatte mensen redelijk snel. De naborrel daarentegen was iets korter, maar dat maakte de avond niet minder leuk!