Het nieuwe jaar is begonnen!! 2007 wordt top! Het eerste feest van 2007 was in ieder geval top. Menig ouderejaars, eerstejaars, huisgenoot of alpha-lid wist Asterion te vinden. Het SB had voltallig dienst. Ook wel eens een leuk voor een keertje. Iedereen had een relaxte oudejaars avond gehad en veel zin in een feestje. So it was. We hebben weer zin in de volgende kroegavond.

Ondertussen zijn we al een aantal dagen verder. We hebben de afgelopen dagen flink geklust. De kasten achter de bar hebben we helemaal geschuurd en geschilderd. We hebben twee driehoekvormige podium blokken gebouwd voor de DJ boot en bandpodium. Verder een heleboel kleine actiepunten waar jullie waarschijnlijk niks van zullen merken, dus overbodig om deze verder te specificeren. Dinsdag gaan we open na een potje lasergamen met alle actieven leden. De kroeg ziet er best anders uit, dus laat je verbazen en kom dinsdag naar Asterion!

Wijziging:
In tegenstelling tot wat eerder in dit stuk stond is, in verband met de recentelijke (rook)ontwikkelingen, Asterion gewoon geopend vanaf 21.30 uur. Nu hoeven jullie dat kostbare halfuur kroegtijd niet te missen!