Marco had echt een heel mooi logboekstukje geschreven voor deze avond. Alleen is deze jammerlijk verloren gegaan. Helaas, nu zullen jullie het met dit rampzalige stukje moeten doen.

De donderdag in de eerste tentamenweek. Op papier een rustige avond begon zoals verwacht werd. Kemp en ik hadden dienst en waren er vanaf klokslag piekuur klaar voor. Guy, die altijd wel iets te vieren heeft, nu dus dat hij geen tentamens meer heeft, was er als eerste bij. Daarna kwam ook Appie Tappie binnenlopen en niet veel later kwam ook zijn trouwe tapmaatje Sjors, strak in pak, binnen gewandeld.
Omdat het nog even rustig bleef besloten we maar een potje poker te gaan spelen. Halverwege het spel kwam Heleen ons echter waarschuwen dat het over een paar minuten weleens iets drukker kon worden. Dat was niet gelogen! Nog geen 5 minuten later kwamen twee generaties IO-AEGEE'ers, met hun papa's en mama's Asterion met een bezoekje verblijden! De drie jaarclubs hadden samen gegeten en na het eten heb heb je zin in… Juist :B !
Terwijl Appie druk bezig was iedereen van drankjes te voorzien en af en toe blind call'de en check'de won hij natuurlijk toch gemakkelijk het pokerspelletje. Ondertussen waren er nog wat extra gasten binnen gelopen die blijkbaar ook geen tentamens hadden en het was dus toch best druk voor een tentamenweekavond. Helaas bleek een echt feestje toch iets te hoog gegrepen en hielden we de muziek daarom maar wat zachter. Achteraf gewoon laf natuurlijk. Hoe mooi zou het geweest zijn om een feestje te maken midden in de tentamens?! Volgende week nieuwe kansen…
Rond half 2 taaiden de meesten alweer af en nog geen twee uur later was de Asterion voordeur achter iedereen in het slot gevallen. Na de schoonmaak hebben we samen met de tappers, De Wasbevers, voor de verandering eens een korte naborrel gehouden en ik lag nog voor de zon boven de horizon uit kwam lekker in mijn warme bedje. Gewoon laf natuurlijk!
Volgende week dus een herkansing voor ons allemaal!