Vreemd maar waar. Hoewel dit een gewone tentamen-donderdag was, bleek de sfeer in Asterion opeens bijzonder goed! De kroeg was gezellig en zeker ook gezellig gevuld.
De aanwezige leden (en zelf nog een paar SOG-ende externen) vermaakten zich prima en opnieuw smaakte de Dunkel Weizen goed. Dit bleek dan ook opeens toen het laatste fust speciaalbier op was… volgende week uiteraard opnieuw twee kansen om te genieten van dit heerlijke vocht! :9~
Na een avond vol gezelligheid bleek echter rond een uurtje of 2 dan toch dat de meeste mensen nog wel studieambities hadden voor deze tentamenweken en liep de kroeg redelijk snel leeg. Om 3 uur werd dan ook besloten tot een snelle schoonmaak waar iedereen zn steentje bijdroeg. Zelfs Paulien heeft naast het standaard "glas-wegbrengen" deze keer nog een bezem in haar handen gehad.

Na de schoonmaak werd er enthousiast nageborreld en werden de hongerige gezichtjes van de avond nog even op een stel flinke dozen bittergarnituur getrakteerd. De snekkies zit nu eenmaal niet voor niets 20 meter van de kroeg.

Na deze avond heb ik nog maar één gedachte: laten we de tentamenweken altijd zo gezellig houden. Kom volgende week ook toch nog even langs in Asterion, een beetje gezelligheid tussen het leren door mag immer best :B