De avond begon redelijk rustig en dat veranderde later eigenlijk niet veel. Mensen hingen op de banken en aan de bar, er werden B52's in de fik gestoken, KADMOS kwam en masse in jasje dasje, er werd luidkeels geproost door een jaarclub in wording, ergens van boven in de Pakkerij kwam brandend papier naar beneden vallen, de kersverse tappers leerden razendsnel meters tappen en op een gegeven moment gingen we Bingo spelen. Michiel schreeuwde zijn stem schor met "Young and keen, 15!", "Down on your knees, 43!", "Two fat ladies, 88!" en de winnaars mochten als dank een liedje zingen op het podium en kregen een gratis glaasje tapverlies.
Daarna werd er gemext en voordat we het doorhadden was het zomaar ineens half 5. Na een korte schoonmaak begon de naborrel en gingen we verder met mexxen. Het was zo gezellig dat ik uiteindelijk om tien uur mijn rijschool maar heb opgebeld met de mededeling dat ik ziek was en de les niet ging halen (Dat klinkt schraal, maar 1,5 uur slaap is natuurlijk veeuls te weinig en eigenlijk heb ik de mensheid een brak gevaar op de weg bespaard).
Na 4 uur slaap (dat scheelt!) hebben wij vandaag het nieuwe SB van Alpha gefeliciteerd en verder gewerkt aan het bereiken van onze eigen persoonlijke maagperforaties. Inmiddels is hier een interessante, door UReka georganiseerde, discussie aan de gang en daarmee kom ik aan het einde van dit stukje, over weer een gave 24 uur in mijn SB-zijn!