In eerste instantie redelijk druk bezocht, eindigde deze avond redelijk vroeg.. Dat wil zeggen: om half 3 waren er ongeveer nog 6 mensen, inclusief tappers en SB. De avond was gezellig, maar verder zonder uitermate bijzondere gebeurtenissen, met uitzondering van een kat die zomaar ongevraagd de kroeg binnen kwam wandelen. Dat moeten we natuurlijk niet hebben, dus hebben we deze haarballende viervoeter vriendelijk doch dwingend de deur gewezen (pggggggh!).
Om vier uur zaten we al aan ons tweede naborrelrondje.. om vijf uur kwam een winkelwagentje van tweehoog naar beneden vallen, waardoor we weer 50 cent in de fooienpot hebben en nu, om zes uur, zijn we bezig met kiezen tussen de mogelijkheden weggaan, een film kijken, nog een rondje doen, of toch proberen de tijd van vorige week te verbeteren, maar ik vermoed dat we dat niet gaan halen.
Het is prima om soms op tijd naar bed te gaan, maar liever niet eigenlijk. Dus lieve mensen, blijft volgende keer allen tot de TL en draagt gezamenlijk bij aan den feeschtvreugd!