De Ou'Cie had deze avond de Nacht van Vroegah georganiseerd (je weet wel, toen alles beter was), een avond met ouderwetsche spelletjes onder begeleiding van goede muziek uit onze jeugd. Elastieken, vormpjes van klei maken, super mario op een oude tv en flippo's gooien stond op het programma tot middernacht, toen de Sjaarscommissie zichzelf ging presenteren en het thema van hun feest van volgende week bekend maakte (East meets west – Boer zoekt hockeymeisje),
Daarna gaf de Ou'Cie een presentatie en bewees dat presentaties op de beamer wel degelijk gaaf kunnen zijn, in tegenstelling tot wat over het algemeen aangenomen wordt.
De avond ging over in een best goed feestje onder musicale leiding van de MusiCie, die zich helemaal uit kon leven op een jaren '90 playlist. Eiffel 65, de Party Animals, de Spice Girls en nog veul meer muziek waar ik de naam niet van ken schalde door Asterion. Er werd gehakt en op andere manieren slecht gedanst en ondertussen werden de wc's minstens drie keer ondergekotst.
Op een gegeven moment had iedereen zijn maximale opnamecapaciteit van slechte muziek (no offence!) wel bereikt en liep de kroeg een beetje leeg.
Na een goede schoonmaak zijn de restjes maaginhoud van de muur gekrabd en uit de putjes geschept en zitten we gesjellig aan de naborrel 🙂