Na de versiering opgehangen te hebben, de waterpistolen gevuld en de spieren losgeschut met Jump-style, kon de kroegavond van start gaan. Met het vooruitzicht dat er twee fusten aangeboden zouden gaan worden door JC Y, moest het wel een goede avond gaan worden. In het begin bleef het nog even rustig, maar rond middernacht stroomde de kroeg vol met bierlustige personen.
Net na 00.00 uur was het zover. Het elftal kwam de kroeg in en namen het podium in beslag. De waterkannons die ze bij zich hadden om de menigte te bedaren, werkte natuurlijk averechts. Van de naam was niks te verstaan, maar gelukkig was deze nog te lezen op de muur: BOECOUP.
Na deze woorden, werd het eerste fust in een korte tijd soldaat gemaakt. Een tweede volgde.
Het feest kwam goed los en tot het eind bleef het een feest. De schoonmaak was met 11 zatte mensen natuurlijk een ramp, maar een nieuw record 'naborrel' maakte een hoop goed. Maar liefst 19 mensen konden wij aan de bar tellen.
Nadat het zatte elftal hun vertrek had ingeluid, werd de naborrel nog even doorgezet en sloten we deze wederom af bij 'de Backer'.
Met drie uurtjes slaap nu lekker de trein in, om in het zuiden weer wakker te worden. Een goed weekend allemaal!