Het slotfeest, what more to say? Dit jaar had het SB de eer en het genoegen dit feest te mogen organiseren voor de leden van AEGEE-Enschede. Het begon allemaal relaxed…

In een park waar nog maar weinig mensen geweest waren begon de avond al rond 19.30 uur. Mensen hingen in het gras en trapten een balletje, genietend van de laatste zonnestralen van weer een mooie dag. Het jaar zat erop en de tentamens waren achter de rug, eindelijk tijd om stil te zitten. Er was een degelijk hapje eten en vooral veel gezelligheid. Toen het eten op was en de zon verder wegzakte begonnen de danskriebels toe te nemen en kregen de mensen zin in bier, dus naar Asterion met z'n allen!

In Asterion aangekomen stond de DJ al te draaien, heerlijke zomerze muziek schalde uit de speakers. Toen het eenmaal een beetje druk was en de muziek wat harder ging werd er al snel veel gedanst. Daarbovenop deed het sfeerfust van het Board z'n werk uitstekend en barstte het feest echt los! De mensen die de volgende dag dingen moesten doen gingen rond een uur of twee naar huis, maar iedereen die bleef bleef ook tot het einde! De DJ's deden waar ze goed in waren en bedienden de menigte met een breed muzikaal spectrum. Het was een topavond, beter hadden we ons niet kunnen wensen. Namens het SB iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens het feest en het afgelopen jaar. Tot tijdens de SU of weer bij de intro, of wie weet een keertje op het terras!